Monkey Mart

TinyDobbins4.61,535,423 votes

Monkey Mart on jouto-/hallintapeli, jossa ohjaat söpöä apinahahmoa, joka vastaa supermarketista. Istuta hedelmiä, kerää satoa, liiku asemalta asemalle täyttääksesi osastot erilaisilla elintarvikkeilla. Myy banaaneja, maissia, munia, maapähkinöitä, kahvipapuja, suklaata, vehnää jne. Asiakkaasi noutavat ne ja odottavat sinua kassalla – seiso vain kassan vieressä noutamassa rahasi. Kun avaat uusia käytäviä ja kasvatat markkinoitasi uusilla tuotteilla, voit palkata avustajia valvomaan käytävien ja muiden työntekijöiden kunnossapitoa. Voit myös ostaa laitteita, joilla voit valmistaa edistyneitä tuotteita satosi kanssa, kuten suklaapatukoita, kahvia, jogurttia, popcornia, maapähkinävoita, muffinsseja, keksejä, jäätelöä ja paljon muuta! Muista päivittää hahmosi hallintataitoja, avata uusia työasemia ja opettaa henkilökunnallesi uusia taitoja. Älä unohda käyttää viileitä hattuja ja hallita markkinoitasi tyylikkäästi! Onko sinulla tarvittavat taidot tehdäksesi maanviljelijätoristasi kaupungin parhaan?

Miten Monkey Martia pelataan

Juokse torilla nappaamaan tuoreet viljat ja seiso käytävien vieressä pinoa ne asiakkaiden noudettavaksi. Sinun ei tarvitse painaa mitään painikkeita – hahmosi tekee kaiken työn, kunhan seisot oikeassa paikassa!

Siirrä - WASD tai nuolinäppäimet

Mikä on uusin mart?

Monkey Mart on päivitetty kolmannella martilla. Nyt voit valmistaa ja myydä suklaamuffineja, keksejä ja jäätelöä! 🎉

Miten voin avata uuden myymälän Monkey Martissa?

Kiinnitä huomiota kohtiin, joihin kamera tarkentaa. Sinun täytyy säästää tarpeeksi rahaa rakentaaksesi käytävän kyseiselle paikalle. Varmista, että olet avannut kaikki pakolliset myyntipisteet, jotta voit avata seuraavan toimipisteesi.

Miten vaihdetaan markkinoiden välillä Monkey Martissa?

Napauta näytön yläreunassa olevaa kuorma-autokuvaketta valitaksesi ja siirtyäksesi omistamiesi oksien välillä. Vaihtoehtoisesti voit kävellä liikkeen ulkopuolelle ja seisoa kuorma-autosi viereen.

Voinko muokata hahmoani Monkey Martissa?

Napauta näytön yläreunassa olevaa hattukuvaketta selataksesi kauppaa ja katsoaksesi kaikki hienot hatut, joita voit käyttää.

Miten voin ansaita enemmän rahaa Monkey Martissa?

Martin päivittäminen on paras tapa ansaita enemmän rahaa ja avata uusia asioita nopeammin. Napauta näytön yläreunassa olevaa nuolella varustettua kuvaketta avataksesi Päivitykset-valikon. Täällä voit parantaa monia asioita, kuten:

  • Soitin: Auttaa kuljettamaan enemmän esineitä kerralla, jotta voit olla tehokkaampi pinoaessasi tuotteita.

  • Assistentit, maanviljelijät, eläimet ja kokki: Auttaa heitä olemaan tuottavampia, nopeampia ja energisempiä.

  • Kodinkoneet: lisää koneiden valmistamien tuotteiden määrää ja tekee niistä kestävämpiä hajoamiselle.

Miten voin kerätä rahaa asiakkailta?

Asetu vain kassan viereen, jossa näet kasaan kasaan rahaa. Apinasi kerää rahat automaattisesti.

Mitä kokki tekee Monkey Martissa?

Kokki vastaa satosi käsittelystä ja herkullisten välipalojen ja leivonnaisten valmistamisesta.

Miksi työntekijäni nukahtavat Monkey Martissa?

Apina-avustajat työskentelevät kovasti, joten he väsyvät nopeasti. Voit lisätä heidän yleistä motivaatiotaan ja energiaansa Päivitykset-valikossa.

Millaisia laitteita Monkey Martissa on?

Myytämiisi tuotteisiin on useita erilaisia koneita, kuten mikroaaltouuni, jogurttikone, mylly, maapähkinävoikone, suklaakone, vehnämylly, jäätelökone, voikone, muffinssikone ja suklaapatukka.

Onko Monkey Martissa Mart 4?

Kyllä, Monkey Martin luojat työskentelevät uuden myymälän parissa. Voit pelata uutta martia osoitteessa Poki heti sen julkaisun jälkeen!

Kuka loi Monkey Martin?

TinyDobbins loi Monkey Martin. Pelaa heidän muita pelejään Poki:ssa: Stick Defenders, Stick Merge, Merge Round Racers, Merge Gangster Cars, Merge Cyber Racers ja PartyToons

Miten voin pelata Monkey Martia tietokoneella tai mobiililaitteella?

Voit pelata Monkey Martia selaimellasi tai mobiililaitteella ilman, että asennat tai lataat mitään ilmaiseksi osoitteesta Poki.