}

Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3149,372 votes

Rabbids Wild Race on Ubisoftin luoma online-moninpeli, jossa 32 pelaajaa kilpailee pelin viimeisestä Rabbid-asemasta. Käytä jetpackiasi välttääksesi sinua ammuavia esteitä ja jäniseitä. Lennä niin pitkälle kuin voit ja kerää tähtiä ja kolikoita, ennen kuin muut tuhma Rabbidit saavat ne! Varmista, että käytät näitä kolikoita kaupassa ja avaa mahtavia asuja hahmosi mukauttamiseksi. Pue Rabbid ja valmista jetpack, on aika kilpailla!

Kuinka pelata:

Voit pelata Rabbids Wild Race -ohjelmaa hiirellä tai näppäimistöllä.

Hyppää lentämään jetpackin kanssa tai juokse lattialle siirtyäksesi nopeammin. Vältä ansoja, esteitä ja vihollisia ja ole viimeinen pysyvä pelaaja, joka on voittanut kilpailun!

Hyppy - hiiren napsautus tai välilyönti
Valitse - Hiiren napsautus

Vinkkejä ja vihjeitä:

  • Ole tietoinen hermostavaa kilven rikkoutumishetkestä. Tätä hetkeä korostaa valkoinen este. Jos ylität esteen, kaikki muut 31 Rabbidia voivat nyt hypätä toistensa päähän ja kaataa sinut alas, jos saat osuman!
  • Matkan varrella keräämiäsi tähtiä voidaan käyttää avaamaan viileä panssarivaunu päävalikossa. Tämän panssarin avulla voit lyödä yhden ylimääräisen kerran seuraavalla kierroksellasi!
  • Peliesi aikana keräämilläsi kolikoilla voit avata Rabbidisi mahtavia asuja kaupassa. Yhdistä hienot hatut, kuten viikinkihattu, ja lasit yhdessä muun asun kanssa, jotta Rabbidisi olisi ainutlaatuinen! Voit jopa avata hienoja viikset.

Tietoja luojasta:

Rabbids Wild Race on Ubisoftin luoma. Tämä on heidän ensimmäinen peli täällä Pokissa!