Shell Shockers

Blue Wizard Digital4.52,114,680 votes

Shell Shockers, jota kutsutaan myös nimellä shellshock.io, on munapohjainen 3D-moninpeli. Pelissä taistelet muita online-aseella heiluttavia munia vastaan. Shell Shockersissa on kolme pelitilaa ja yli 40 erilaista karttaa. Nyt on myös mahdollista räätälöidä munasi täysin väreillä, hatuilla, postimerkeillä ja kuormalla. Mene taisteluun mukanasi Eggk-47, RPEGG tai Crackshot. Shell Shockersissa voit myös nähdä KDR:si (Kill Death Ratio). Mitä korkeampi KDR, sitä parempi. Koska se tarkoittaa, että sinulla on enemmän tapoja kuin kuolemia. Jos olet kilpailukykyinen, vertaa KDR:ää ystäviin ja varmista, että omasi on korkein.

Pelaa Shell Shockersia nyt verkossa ilmaiseksi tietokoneellasi täällä Pokissa. Lataamista ei vaadita, vaan pelaa peliä suoraan selaimessasi. Sivustollamme voit myös pelata Shell Shockersia koko näytön tilassa. Nauti munametsästyksestä täällä Pokissa!

Pelitilat

Tiimit

On olemassa 2 joukkuetta, punainen joukkue ja sininen joukkue. Työskentele yhdessä tiimisi kanssa toisen joukkueen pelaajien tappamiseksi. Voit vaihtaa joukkuetta vain, jos toisessa joukkueessa on vähemmän pelaajia. Eniten tapoja tehnyt joukkue voittaa ottelun!

Ilmainen kaikille

Kaikki pelaajat taistelevat toisiaan vastaan. Sinun ei tarvitse epäröidä, kun näet munan, vaan ammu sitä ajattelematta. Pelaaja, jolla on lopussa eniten tappoja, voittaa ottelun.

Captul the Spatula

Tämä pelitila on samanlainen kuin kuuluisa Capture-the-flag -pelitila. Nyt liput on kuitenkin vaihdettu kultaisiin lastoihin. Varasta vastustajien lasta ja palauta se omaan lastaasi. Tämä tila on myös tiimipohjainen. Lapa pudotetaan kuoleman jälkeen, ota se ylös saadaksesi sen takaisin tai jatkaaksesi kaatuneen joukkuetoverisi matkaa!

Aseet

Valittavana on 7 erilaista ensisijaista asetta; EggK-47 (rynnäkkökivääri), Scrambler (haulikko), Free Ranger (puoliautomaattinen kiikarikivääri), RPEGG (raketinheitin), Whipper (SMG), Crackshot (pulttitoiminen kiikarikivääri), Tri-Hard (3-round Burst) Rynnäkkökivääri). Sinulla on pistooli toissijaisena aseena. Käytä munia ostaaksesi naamioita ja mukauta aseitasi.

Kuinka pelata Shell Shockersia?

  • Liikkuu WASD:n avulla. Jatka katselemista ympärillesi kursorilla löytääksesi viholliset.
  • Ammu vihollisesi hiiren vasemmalla napsautuksella ja tähtää LShift-näppäimellä.
  • Käytä välilyöntiä hyppäämiseen
  • Käytä Q heittääksesi kranaatin
  • Lataa ase uudelleen R:llä
  • Käytä E vaihtaaksesi aseen

Kuinka monta karttaa Shell Shockersilla on?

Shell Shockersilla on tällä hetkellä pelattavana yli 40 erilaista karttaa, ja uusia on vielä tulossa.

Onko Shell Shockersissa mahdollista saada näkymätön kuori?

Valitettavasti tämä on vain bugi... Vai onko se hakkeroitu?! Siinä tapauksessa pidämme sitä huijaamisena, joten emme aio kertoa kuinka:).

Kuka on kehittänyt Shell Shockersin?

Shell Shockersin on kehittänyt Blue Wizard Digital. Toinen Blue Wizard Digitalin nimikkeistä on sugarshock-io.

Jos pidät Shell Shockereista, voit myös pitää Venge.io tai mistä tahansa muusta Ammuntapelit sivustolla Poki. Haluatko löytää lisää mahtavia pelejä? Tsekkaa Poki -kotisivulla uusimmat pelimme tai aloita löytö popular-games -sivullamme.