Subway Surfers

SYBO4.413,816,152 votes

Subway Surfers on klassinen loputon juoksijapeli. Pelaat Jakea, joka surffaa metrossa ja yrittää paeta äreätä Tarkastajaa ja hänen koiraansa. Sinun täytyy väistää junia, raitiovaunuja, esteitä ja paljon muuta päästäksesi niin pitkälle kuin voit tässä loputtomassa juoksupelissä. Kerää kolikoita avataksesi lisävoimia ja erikoisvarusteita, jotka auttavat sinua pääsemään pidemmälle joka kerta Subway Surfersissa. Lisäksi kolikoilla voidaan avata erilaisia hahmoja ja tauluja. Näppäimilläsi voit muokata hahmoja ja päivittää hoverboardisi erikoisvoimilla. Älä unohda suorittaa palkintoja, koska ne antavat sinulle avaimet. MyTourissa voit kerätä palkintoja päivittäisten sanametsästysten suorittamisesta. Sieltä löytyy myös tehtäviä. Subway Surfersin loi Sybo vuonna 2012. Ja tähän päivään asti se on yksi suosituimmista peleistä verkossa!

Subway Surfers käytti HTML5:tä, joten voit pelata peliä nyt matkapuhelimellasi ja tabletillasi verkossa selaimessasi yksinomaan Poki. Sen lisäksi voit silti nauttia Subway Surfersin pelaamisesta tietokoneellasi. Voit pelata peliä ilmaiseksi lataamatta sitä. Jos olet kiinnostunut Subway Surfersin kaltaisista peleistä, katso meidän Running Games. Nauti surffauksesta täällä Poki!

Mikä on uusin maailma?

Subway Surfers World Tour jatkuu, tällä kertaa lähdetään tuuliseen Chicagon kaupunkiin! Hyppää, rullaa ja jetpack-matkasi eloisilla kaduilla. Lähde matkalle Navy Pier -laiturille, jossa voit ajaa maailmanpyörällä tai lähteä kävelylle meren rantaan! Haluatko pitää hauskaa? Mene Labyrinttipuutarhaan ja yritä selvittää tiesi vehreässä labyrintissa! Jos pidät musiikista ulkona, tutustu yhteen monista hienoista jazzbaareista, joissa soitetaan aina upeaa elävää musiikkia!

Kuinka pelata Subway Surfersia verkossa?

Pelaat tätä peliä Pokilla käyttämällä näppäimistöäsi:

  • Vasen/oikea nuoli - Siirrä vasemmalle/oikealle
  • Nuoli ylös - Hyppää
  • Nuoli alas - Rullaa
  • Space - Aktivoi hoverboard

Voitko pelata Subway Surfersia verkossa ilmaiseksi tietokoneella?

Joo! Voit pelata peliä ilmaiseksi selaimessasi ilman, että sinun tarvitsee ladata peliä. Pelaa Subway Surfersia näppäimistöllä ja hiirellä. Voit jopa käyttää koko näytön tilaa tietokoneellasi.

Kuka loi Subway Surfersin?

Subway Surfersin on luonut tanskalainen Sybo. Subway Surfers saavutti ennätysmäärän 1,8 miljardia latausta Sybo Gamesin (2021) mukaan.