Subway Surfers

Kiloo & SYBO4.49,692,611 votes

Subway Surfers on klassinen loputon juoksijapeli. Pelaat Jakea, joka surffaa metrossa ja yrittää paeta äreätä Tarkastajaa ja hänen koiraansa. Sinun täytyy väistää junia, raitiovaunuja, esteitä ja paljon muuta päästäksesi niin pitkälle kuin voit tässä loputtomassa juoksupelissä. Kerää kolikoita avataksesi lisävoimia ja erikoisvarusteita, jotka auttavat sinua pääsemään pidemmälle joka kerta Subway Surfersissa. Lisäksi kolikoilla voidaan avata erilaisia ​​hahmoja ja tauluja. Näppäimilläsi voit muokata hahmoja ja päivittää hoverboardisi erikoisvoimilla. Älä unohda täydentää palkintoja, koska ne antavat sinulle avaimet. MyTourissa voit kerätä palkintoja päivittäisten sanametsästysten suorittamisesta. Sieltä löytyy myös tehtäviä. Kiloo ja Sybo loivat Subway Surfersin vuonna 2012. Ja tähän päivään asti se on yksi suosituimmista peleistä verkossa!

Subway Surfers käytti HTML5:tä, joten voit pelata peliä nyt matkapuhelimella ja tabletilla verkossa selaimessasi yksinomaan Pokissa. Sen lisäksi voit silti nauttia Subway Surfersin pelaamisesta tietokoneellasi. Voit pelata peliä ilmaiseksi lataamatta sitä. Jos olet kiinnostunut Subway Surfersin kaltaisista peleistä, katso Running Games. Nauti surffauksesta täällä Pokissa!

Mikä on uusin maailma?

Subway Surfers World Tour jatkuu Mumbaissa. Valmistaudu kiehtovaan Holi-festivaalin arvoiseen kohteeseen, joka tunnetaan kevään ja värien juhlana! Holi-festivaalin toisena päivänä ihmiset juhlivat Rangwali Holia, leikkisää kaikille vapaata taistelua, jossa voit levittää muita värikkäillä jauheilla. Laula, tanssi, tapaa ystäviäsi ja juhli Holi-festivaalia yhdessä Mumbaissa! Surffaa siis Unelmien kaupungissa ja sen eloisilla vilkkailla kaduilla, jotka ovat täynnä jännittäviä markkinoita, pysähdy kauniisiin vihreisiin ja luontoon ja hengitä syvään, ihaile upeaa Intian porttia - jota kutsutaan myös Mumbain Taj Mahaliksi - ja hyppää historiallisessa paikallisessa Mumbain junassa ja meditoi Global Vipassana Pagodassa. Mumbai on juuri se eksoottinen pakopaikka, jota tarvitset!

Kuinka pelata Subway Surfersia verkossa?

Pelaat tätä peliä Pokissa käyttämällä näppäimistöäsi:

  • Vasen/oikea nuoli - Siirrä vasemmalle/oikealle
  • Nuoli ylös - hyppää
  • Nuoli alas – rullaa
  • Space - Aktivoi hoverboard

Voitko pelata Subway Surfersia verkossa ilmaiseksi tietokoneella?

Kyllä! Voit pelata peliä ilmaiseksi selaimessasi ilman, että sinun tarvitsee ladata peliä. Pelaa Subway Surfersia näppäimistöllä ja hiirellä. Voit jopa käyttää koko näytön tilaa tietokoneellasi.

Kuka loi Subway Surfersin?

Subway Surfersin ovat luoneet tanskalaiset Kiloo ja Sybo. Subway Surfers saavutti ennätysmäärän 1,8 miljardia latausta Sybo Gamesin (2021) mukaan.