}

Joulupelit

Ho Ho Ho, Joulupukki on tulossa Pokiin ja toi paljon ilmaisia ​​online-joulupelejä pelattavaksi. Voit pelata joulupelejämme ympäri vuoden. Mutta talvikausien aikana joulukategoriastamme tulee todellinen talven ihmemaa. Pidä silmäsi auki, sillä Pokin suosikkipelisi saattavat saada joulupäivityksiä.

On taas se aika vuodesta, talvi on tulossa, ja se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: on melkein joulu! Joulupeleistämme löydät monia ilmaisia ​​online-pelejä pelattavaksi. Pelaa verkossa ystävien ja perheen kanssa Quiz Games -peliämme tai vietä mukavaa aikaa yhdessä pelaamalla Lautapelit. Joulu on antamista ja jakamista. Voit esimerkiksi jakaa tietokoneesi ja näppäimistösi pelaamalla Kaksinpelit -peliämme yhdessä. Välitämme hauskasta, ilosta ja ihmisten yhdistämisestä verkkopeleissämme. On pelejä, joissa voit pukeutua, valita karamelliraidallisen asun tai pukea joulupukin hattua, laittaa tontun korvat ja paljon muuta. Voit myös itse pelata Joulupukina tai Grinchinä. Ratkaise pulmia, pelaa tietokilpailuja tai aloita koristelu jouluksi. Pääset nauttimaan lomatunnelmista kokemalla talviteeman peleissämme.

Voit käyttää kaikkia pelejämme verkossa selaimessasi tietokoneellasi, matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Nauti ilmaisista peleistämme ja Poki toivottaa hyvää joulua!

Mitkä ovat verkon parhaat ilmaiset Joulupelit?

 1. Bubble Charms Xmas
 2. Winter Clash 3D
 3. Thumb Fighter Christmas
 4. Moto X3M Winter
 5. Poki Christmas Dress Up
 6. Jigsaw Photo Puzzle: Christmas
 7. Xmas Catcher
 8. Smash Karts
 9. The Impossible Quizmas

Mitkä ovat suosituimmat Joulupelit kännykälle tai tabletille?

 1. Bubble Charms Xmas
 2. Winter Clash 3D
 3. Thumb Fighter Christmas
 4. Moto X3M Winter
 5. Poki Christmas Dress Up